Izdvojeno

16.4.2014.

Ministar Maras na Danu otvorenih vrata Centra za aditivne tehnologije (CATeh)

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras pustio u rad 3D printer na Danu otvorenih vrata Centra za aditivne tehnologije (CETeh). 
11.4.2014.

Završno predstavljanje glavnog projekta zgrade SEECEL-a

Ministar Gordan Maras je u prostorima Ministarstva poduzetništva i obrta bio domaćin završnog predstavljanja glavnog projekta zgrade SEECEL-a financiranog od strane Europske unije kroz financijski paket osiguran unutar Okvira za investicije na Zapadnom Balkanu (WBIF). 
7.4.2014.

Ministar Maras posjetio VŠPU „Baltazar Adam Krčelić“ u Zaprešiću

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras posjetio je Visoku školu za poslovanje i upravljanje „Baltazar Adam Krčelić „ u Zaprešiću, te otvorio seminar „Visoka učilišta i obrazovanje za poduzetništvo za 21. stoljeće“. 
3.4.2014.

Zamjenik ministra, Dražen Pros u Osijeku na finalnoj svečanosti projekta STUDOS

Zamjenik ministra, Dražen Pros i Vlatka Mlakar, voditeljica odjela za poduzetničku infrastrukturi sudjelovali su na  finalnoj svečanosti  projekta Studos koji provodi Tera Tehnopolis  d.o.o. iz Osijeka. Tom prilikom zamjenik ministra dodijelio je nagrade najboljim studentima koji su se natjecali u pisanju poslovnih planova. 
19.3.2014.

[EU NATJEČAJ] Primjena ICT-a za poboljšanje poslovnih procesa

Ovim pozivom sufinancirat će se analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke informatičke opreme i softvera. Cilj je potaknuti uvođenje naprednih e-poslovnih modela i potaknuti razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzeća. 
 

Vijesti

14.4.2014.
U prilogu možete pronaći rezultate Javnog poziva - Promidžba poduzetništva 2014. (do 30.06.2014.), odnosno informacije o prihvaćenim pokroviteljstvima i sufinanciranju.
14.4.2014.
Startup Weekend, u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa i JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ, uz podršku Splitsko-dalmatinske županije i Ministarstva poduzetništva i obrta te uz partnerstvo globalnog Startup Weekenda, stiže u Split od 25. do 27. travnja.
 
14.4.2014.
Pomoćnica ministra Dijana Bezjak otvorila je 7. Upravljački međunarodni odbor EU strategije za dunavsku regiju u Kišnjevu, Moldavija koji se je održavao 8. i 9. travnja 2014.
10.4.2014.
Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s globalnim brandom Startup Weekend, organizirala je  drugi po redu Startup Weekend Dubrovnik (dubrovnik.startupweekend.org) od 04.-06. travnja 2014.godine na Sveučilišnom Kampusu Dubrovnik.
9.4.2014.
Svjetski skup međunarodne udruge poslovnih žena „FCEM“ odvija se u Dubrovniku do 5. travnja u hotelu Valamar Lacroma, a pod  pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. sc. Ive Josipovića.
8.4.2014.
Na natječaje iz Programa poticanja poduzetništva i obrta - Poduzetnički impuls 2014. do sad je pristiglo 1.677 poduzetničkih projekata.